Wolfiana

Promocija i panel-predavanje u Novom Sadu: Putovanje kroz rani razvoj

Nakon uspešno održane promocije i panel-predavanja u Beogradu, radujemo se da najavimo sličan događaj i u Novom Sadu.

Rani razvoj i njegov značaj je veoma popularna tema među roditeljima, ali i svima koji se profesionalno bave decom uzrasta do 7 godina. Postojeća istraživanja sve više ukazuju na to da je period do sedme godine najvažniji u odrastanju deteta, kako za njegov intelektualni, tako i za emocionalni i fizički razvoj.

U skladu sa tom tematikom, u četvrtak, 30. marta 2017. godine, od 18h, na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu (Dunavska 1), održaće se promocija knjige za decu “Putujte sa Pijem”, a kao prateći deo programa predviđeno je da se održi panel-predavanje na temu “Putovanje kroz rani razvoj”. Tim povodom prisutnima će dobrodošlicu poželeti Katarina Novaković, rukovodilac Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke i Dragana Vukajlović Krstović, autorka knjige.

Nakon uvodnog dela uslediće panel-predavanje, a moderatorka pomenutog panela biće autorka knjige za decu “Putujte sa Pijem”, Dragana Vukajlović Krstović, dugogodišnja IT preduzetnica, NLP Master i instruktor Razvoja pokreta.

Dragana je ovom panel diskusijom, pored promocije knjige, želela da ukaže na važne teme koje interesuju roditelje i da pokrene diskusiju o značaju čitanja sa decom, emocionalnom i fizičkom razvoju i pravilnoj ishrani dece, koje su i fokus same priče glavnog junaka knjige Pija.

“Vodim se načelom “Kvalitet našeg života je određen kvalitetom naše komunikacije”. Želja mi je da deca od najmlađih dana uče o prepoznavanju emocija, i sopstvenih i tuđih, o kvalitetnoj komunikaciji, pravilnoj ishrani i važnosti fizičke aktivnosti. Deca jesu vizuelni tipovi, ali čuju mnogo više nego što mislimo. I zato – čitajmo im”, izjavila je Dragana Vukajlović Krstović.

Tokom panela prisutnima će se obratiti i sledeći panelisti, koji će dati svoje mišljenje o temama iz određene oblasti:

1. Ljubica Balać – novinarka, blogerka, copywriter, trener u medijima. Autorka bloga Mama na ćoše.
Tema: Značaj čitanja sa decom i njegovi benefiti koji utiču na razvoj deteta.

2. Andrija Gerić – Mentalni trener, dugogodišnji odbojkaški reprezentativac (www.andrijageric.com).
Tema: Značaj fizičkog razvoja u ranom periodu kroz sport, komunikaciju i mentalnu pripremu.

3. Josip Bošnjaković – NLP Master trener (nlpcentar.me).
Tema: Važnost komunikacije i saosećanja u sklopu emocionalnog ranog razvoja.

Na Facebooku možete pratiti informacije o ovom predavanju ovde.

Leave a Reply