Wolfiana

Knjige za decu koje odišu ljubavlju – Vaše mišljenje

Kako je knjigu Koja je tvoja supermoć? videla draga Nataša, ljubiteljka knjiga i nauke, poznata na Instagramu pod nazivom Zanimljivi svet knjiga i nauke.

Draganine knjige odišu ljubavlju, zato što su sa velikom ljubavlju i stvarane.
Njene knjige nisu od onih koje imaju samo divnu priču i ilistracije, već one decu uče pravim vrednostima, a odrasle podsećaju na njih. Uče ih da se osećaju sigurnije i da uz pomoć roditelja i prijatelja spoznaju svoje emocije.

Knjiga “Koja je tvoja supermoć” oduševiće kako decu, tako i odrasle. Osim što će se upoznati sa raznim životinjama i njihovim karakteristikama, deca će naučiti da cene različitost.

Zamislite da smo svi isti. Svet bi tada bio dosadno mesto. Na sreću, svi smo mi različiti, a te razlike treba da poštujemo jedni kod drugih. Nekada naše mane mogu biti naša supermoć, a to je ono čemu nas ova knjiga uči – da volimo i prihvatimo i sebe i druge sa svim našim vrlinama i manama.

Dokle god bude pisaca kao što je Dragana, ima nade da ćemo odgajati decu u koliko-toliko normalnom okruženju, uprkos svim iskušenjima vremena u kojem živimo, a u kojem se sve manje cene prave vrednosti.
Deca će kroz priču naučiti da poštuju jedni druge, da nije lepo i primereno smejati se nekome zbog toga što je različit, da se sve može postići uz podršku i pomoć porodice i pravih prijatelja.

Ovo je jedna od onih knjiga uz koje deca treba da odrastaju, a iz kojih isijava ljubav sa kojom su stvarane, zato od mene imate toplu preporuku. ❤️

Moram da pohvalim i izuzetan kvalitet knjige i predivne ilustracije koje prate priču. 👏👏👏”

Leave a Reply