Wolfiana

Čitanjem ove knjige podstičete samopouzdanje – Vaše mišljenje

Logoped Sandra Lukman, diplomirani defektolog, je imala priliku da pročita knjigu Koja je tvoja supermoć? pre nego što je izašla iz štampe. Ovo je njeno mišljenje o knjizi.

“Imala sam čast da ovu dragocenu knjigu pročitam dok je još bila samo ideja i zamisao. Na pitanje autora kom uzrastu je prvenstveno namenjena, mogu slobodno da kažem SVAKOM UZRASTU I SVAKOJ ŽIVOTNOJ DOBI.

Prethodni period (pandemija) promenio je život ljudi na celom svetu i u svim strukturama društva. Ali ono što nikad ne sme stati i ono što se nikad neće promeniti je RAST I RAZVOJ NAŠE DECE. Taj proces će teći kakva god politička i socio-ekonomska situacija bila. Naša je osnovna obaveza da im omogućimo srećno i bezbrižno odrastanje.

Čitanjem ove knjige delujete na više aspekata. Razvijate im maštu i kreativnost, podstičete samopouzdanje kao i logičko i kritičko mišljenje. A samo vreme provedeno sa decom je, složićete se, NAJBOLJE PROVEDENO VREME.

Hvala Wolfiana na ovom, mogu slobodno da kažem, jedinstvenom i do sad neviđenom delu na našem tržištu. Samo napred u ostvarivanju svojih ideja.”

Leave a Reply